Bloggpaus

Nu är jag tillbaka från Höga kusten men kommer göra en bloggpaus nu när jag åker till Canada :)

Kommer inte blogga på ett tag

Jag kommer inte blogga på ett tag för imorgon åker jag till Sundsvall och ska på Rix FM festival där Ulrik Munther är :D Och sen på torsdag-söndag är jag på Höga kusten :)
Men bloggar när jag är tillbaka.

Norrbyskär

Var på Norrbyskär med pappa, Isabell och Amalia idag. Vi gick omkring på ön och kollade på massa saker som fanns där och sen åt vi nån bufé också.
Sen så satt vi vid vattnet och matade fiskmåsar och pappa och Amalia gjorde några barkbåtar.
Det är typ vad jag har gjort idag, nu så håller pappa på med maten och jag ska ta och svara på några kommentarer.


ÖnskelistaJag fyller år på söndag så jag gjorde en liten önskelista. Såklart önskar jag mig mer men orkade inte ta med allt, här är iaf lite av sakerna :)

Julia

Var med Julia idag hemma hos henne :)
Vi såg på tv, lockade håret, var vid datorn, var ute m.m. Btw, vi såg en igelkott när vi var ute. Tog en bild som inte blev så bra för den var rädd och kurade ihop sig men ändå :P.

Väncupen-igen

Vi var på Amalias cup idag igen, hennes lag förlorade finalen.
Efter det gick vi till utomhusbadet och badade men det var ganska kallt så vi badade inte så länge. Sen när vi kom hem hämtade pappa oss och så är vi här nu :)

Väncupen

Vet att min uppdatering inte är den bästa men jag ska iaf blogga idag.
Har varit på Amalias cup idag, jag hade tänkt bada på utomhusbadet som ligger precis bredvid men det var inte så jättebra väder idag så jag hoppas det blir bättre imorgon :)
Gunnar hämtade också husbilen som vi ska ha nästa vecka när vi åker till Höga kusten.

Och sen vid typ klockan 18 kom Jenatte och Leopold hit och är fortfarande här :)Bild från förra året då vi också var på Amalias cupRSS 2.0