Ny blogg


Har startat ny blogg på devote, klicka på bilden för att komma till den :)

Bloggpaus

Har aldrig nån lust att blogga längre så jag tar en bloggpaus. Vet inte hur länge men vi får väl se :)

9 september

Varje vecka är det några som ska redovisa någon artikel för klassen och den här veckan var det min tur. Det gick faktsiskt ganska bra.
Nu så ska jag snart äta så det här blir ett kort inlägg, ska äta tacos. Men ikväll blir det idol. Slänger in electro pop också :)


Läxa -.-

Måste göra läxan nu, ska hitta nån artikell att skriva om tills imorgon och sen måste jag öva på några glosor -.- men jag kanske bloggar när jag är klar om jag orkar.


7 september - Elsa & Julia

Är med Julia och Elsa. Orkar inte blogga nu så hejdå :)


5 september - rösta på mig

Det skulle vara jättesnällt om ni röstade på min bild i sarasmatkasse klicka på bilden för att komma till sidan


5 september

Idag var det skola igen. Vi gjorde spagetti & köttfärssås på hemkunskapen :) det var kul
Efter skolan väntade jag med Linn på skolan ett tag och då tog jag fram min dator och märkte att jag hade en spricka över typ halva skärmen :( Så nu kommer jag säkert få nån tegelsten till dator medan den här är på lagning.
Jag ska iaf lämna in den imorgon nån gång om jag hinner.

3 September - kräftskiva

Pappa fyller år idag så jag, Amalia och Isabell gjorde frukost till honom imorse och så gav vi honom presenter såklert ;) Av mig fick han en påse med choklad och sen en chokladkaka från Lagerhaus.
Men nu är jag ensam hemma och tråkar, jag såg nyss Systrar i Jeans 2, den var asbra. I sommras läste jag alla böckerna och de var också jättebra :D

Ikväll ska vi iaf gå till grannarna och ha kräftskiva. Jag gillar inte kräftor så jag får väl äta hamburgare elr nåt annat. Men det ska bli kul :)


2 September- hellu

Sämst rubrik men vem bryr sig?
På skolan idag så var väl allt som vanligt, fast vi hade ingen bild som vi egentligen skulle haft. Läraren skulle fixa nånting. Och sen på SO:n så fick halva klassen göra nån uppgift på valfri plats (hemma också) medan de andra lyssnade på några som redovisade nån artikel.
Efter skolan hämtade pappa mig och vi åkte till Isabell för han skulle hjälpa henne med att bygga ihop några möbler.

Och nu ska vi snart äta. Jag är jättehungrig för jag har inte ätit nåt sen jag var i skolan. Kul och veta ;)RSS 2.0