Gör om

Håller på och göra om bloggen just nu för det är alltid roligare att blogga ifall man gör någon ändring haha! Men jag kommer nog ändå ha bloggpaus ett tag till tills jag har någonting roligt att skriva om men jag ska försöka börja igen snart.
 
 

-

Har aldrig någon blogglust längre och heller ingenting att skriva om så jag tänkte ta en bloggpaus tills jag har det. Kommer kanske något inlägg då och då ifall jag har något att skriva om men vi får se.
 
 

Back to school

Skola imorgon igen, har verkligen ingen lust att gå dit igen, lovet hade gärna fått vara 1 vecka till eller två. Vill bara spola fram tiden till sommarlovet haha:) Ne men jag ska försöka gå och lägga mig i tid men jag kommer ändå inte kunna somna förrän 12 eller något sånt om jag känner mig rätt.
Har inget mer att skriva utan det här var allt jag hade att berätta.
 

2013-01-05

Uppdateringen på bloggen har inte varit så bra medan jag varit i Tyskland kan man lugnt säga men nu är jag i alla fall hemma igen och ska försöka börja blogga mer. 
Det var i alla fall jättetrevligt i Tyskland förutom sista dagen då jag fick matförgifning eller något sådant + att vi skulle flyga hem samma dag så det var mindre roligt... Tog tyvärr inte så många bilder när jag var där borta och de bilder jag tog blev jättedåliga för jag testade en ny inställning på kameran. Ja, ni ser ju ↓ så därför orkar jag inte lägga in några andra bilder.
 
 


RSS 2.0