Shawn Mendes

Kom just hem från Stockholm igen och sitter nu och kollar igenom mina bilder från konserten igår. Alla blev väldigt suddiga så istället får ni se 3 videos från Amalias vine. Dessa är med hennes iphone 5 så ni kan ju själva tänka er hur mina bilder med min 4:a ser ut... Ljudet är det ju inget fel på i alla fall och ni hör ju bara hur bra han är!!
Något som dock var tråkigt var att han var tvungen att avsluta konserten så mycket tidigare än tänkt då det var väldigt trångt och det var massa i publiken som svimmade. Hade gärna hört fler låtar med får hoppas på att det kommer ett nytt tillfälle någon gång!
 
 
Gjorde för övrigt en kategori som heter Konsert där ni kan se bilder från andra konserter och liknande jag varit på.

Estocolmo

Åkte som sagt till Stockholm idag med Amalia för att se Shawn Mendes. Kan bara säga att han var bäst och ännu bättre live!! Visar bilder imorgon när jag har en dator hemma igen.
En annan rolig sak var att vi träffade Anastasya på Stockholm central! Haha hade inga planer på att träffa henne utan vi möttes bara av en slump. Kul då vi inte ses så ofta annars, trots att det kanske inte blev så länge idag.
Just nu är jag och Amalia i alla fall på hotellrummet och ska snart sova, ser framemot hotellfrukosten imorgon!


Resa bokad

Ännu en sak att se fram emot!
Vi bokade äntligen resan till Turkiet idag och ska alltså dit mellan den 3 och 13 augusti med Julia, Lovisa, Anja, Moa och Jenzine. Något taggad och känner på mig att denna sommar kommer bli toppen!
Bjuder på 3 från då jag var i Turkiet sist.
 

 
 

De senaste dagarna

Har hunnit med en hel del de senaste dagarna då jag inte bloggat så tänkte att jag snabbt kunde sammanfatta den här veckan. 
Tisdag: Fettisdag och gick all in på det där med "fet". Jag och Anja tog en promenad till ica där vi köpte en kladdkaka (utöver semlan jag redan ätit) som vi tog med till Lisa  och åt medan hon klippte Moa.
Onsdag: Minns inte ens vad jag gjorde i onsdags så antar att det bara var en vanlig dag haha.
Torsdag: Åkte till skolan för att sedan inse att våra två första lektioner var inställda. Jag och julia åkte därför till Bra Dag där vi åt lunch och pluggade till spanskaprovet som jag hade samma dag. 
Fredag: Igår var jag med Linn, Julia, Kelly, Oskar, Linus och Carl hemma hos Oskar där vi spelade massa spel, såg på film och tävlade. Mycket rolig och trevlig kväll.
 
Och dag var jag på iksu på morgonen på ett steppass och så övningskörde jag lite då vi skulle och handla. Sedan borde jag egentligen plugga till matten eftersom jag inte kommer ha så mycket tid till det nästa vecka.. annars får jag se vad som händer ikväll.
 
 

Seg dag

Ännu en ny vecka och en seg start på den.. Ovanligt dryg måndag då jag hade tyska idag igen som jag inte haft på ca 2 månader så slutade alltså 17 (bilden är inte från idag). I övrigt har jag försökt plugga lite spanska och sett på en film med Amalia, det är ungefär det jag hunnit med idag. Ska snart ta och lägga mig så lär inte hinna med så mycket mer heller haha.
Godnatt!


Fredag den 13

Vet om att det snart är lördag men tänkte uppdatera innan jag blir tvungen att hitta på någon bättre rubrik haha.
Kvällen spenderades med Lisa, Olivia och Julia på bio (igen) och sedan hemma hos Lisa. Mycket trevlig kväll och bra film, måste göras om! Finns massa andra filmer jag skulle vilja se men känner att jag borde lugna mig med biobesöken.
Annars har det bara varit en vanlig fredag och lyckats hålla mig från oturen, kanske ett undantag. Har dock en minut på mig och vem vet vad jag kan lyckas med under den tiden haha!

 

+/-

Haha, insåg just att min blogg suger.. har världens bloggtorka just nu. Jag hade fått en kommentar av någon förra veckan som ville jag skulle göra en lista med saker jag gillar och ogillar, och bara för jag inte har något annat att skriva om så kör jag på.
Har blivit en hel del listor på senaste tiden men detta är sista, lovar.
 
+ jag älskar kiwi, måste vara bästa frukten, äter alltid minst 2 per dag
- mardrömmen är att cykla på vintern, förstår mig ej på de som gör det, cred till er. själv vågar jag knappt gå.
+ jag gillar att ha något att se fram emot
- jag gillar inte att behöva bestämma saker, har alltid beslutsångest då det finns flera saker att välja mellan
+ jag gillar att beställa saker från internet, tycker mer om det än att gå på stan då jag nästan aldrig hittar nåt
- jag gillar inte zucchini, det flesta går ju ändå att få i sig men zucchini är omöjligt
 
All kärlek till kiwi haha♥♥

Honeycomb

Den här helgen har bara spenderats hemma, var ett tag sedan sist faktiskt men det kan vara rätt skönt ibland.
I fredags var det tänkt att jag skulle träna med Julia men det slutade med att vi testade på frozen yoghurt på honeycomb haha... Gott var det i alla fall och kan försvara mig med att jag var och tränade igår och idag istället.
Har inte så mycket mer roligt att skriva om då jag inte gjort någonting speciellt den här helgen men kände bara att det var dags att uppdatera här på bloggen igen.

 

Nutelladagen

Helt ok torsdag med tanke på att mina två första lektioner var inställda och hade därför sovmorgon till 11.20. Något som dock drog ner dagen igen var svenskaprovet men det ska vi inte prata om...
Efter skolan följde Julia med mig hem och såklart blev det nutella, dagen till ära. Sedan gick vi och åt på subway vilket var ett tag sedan sist, nästan lika bra det med. 
På kvällen var vi med beteende-klasserna i väven och kollade på någon teater, finns väl roligare saker att göra men var faktiskt inte så farligt som jag tänkt mig och är väldigt imponerad av hur hon på scenen kunde komma ihåg allt hon skulle säga haha. Jag behöver talkort för en redovisning på 2min och hon står i 1,5h utan någon hjälp alls???  

Men nog om det, hade faktiskt tänkt gå och lägga mig ganska snart, fredag imorgon. Sovgott!

Dålig bild från teatern

Ännu en throwback

Mådag igen och dagen har faktiskt gått ovanligt fort. Inte hänt så mycket speciellt egentligen, hade redovisning på skolan och sedan var det inte mer med det. Var med Elina ett tag på kvällen då vi var tvugna att göra klart en stretchinguppgift till imorgon men nu känns vi i alla fall förberedda haha. 
 
Vet inte vad som hänt med min motivation men just nu längtar jag bara till sportlovet, faktiskt inte så länge kvar om man tänker efter! Helst skulle det kunna få vara lov hela tiden för min del haha.. Här är i alla fall en från jullovet!RSS 2.0