10 fakta1. Jag HATAR när det är halkigt
. Okej att det kan vara kallt på vintern men halkigt, där går gränsen.

 

2. Jag kan inte lyssna på musik och plugga samtidigt, går verkligen inte att koncentrera sig. Men för övrigt är musik det bästa som finns.

 

3. Jag har en bok där jag skriver ner massa roliga saker jag varit med om. Exempelvis något någon sagt/gjort/hört osv.

 

4. När jag har pengar är jag mycket snålare än när jag knappt har några. Det är som att jag inte vill bli av med dem när jag väl har några, men har jag bara lite gör det ingen skillnad om de också försvinner.

 

5. Jag har inga stora drömmar som att flytta utomlands eller resa jorden runt. Jag trivs i Umeå och visst är det kul att resa men jag tror inte jag skulle kunna flytta från alla jag känner.

 

6. Jag måste alltid ha någonting att se fram emot. 

 

7. Jag är sämst på att baka och laga mat. Blir aldrig bra och det tror jag de eflesta jag känner kan hålla med om. Något jag dock är bra på är att förstöra saker...8. Jag älskar att lära känna nya människor

 

9. Har jag inget att göra äter jag. Har som nyårslöfte just nu att vara nyttigare men det stoppar mig inte från att äta annat

 

 

10. Jag har lätt för att förlåta. Kanske är på gott och ont men jag kan inte vara sur på någon länge och är jag väl det visar jag inte det öppet.

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0