Halloween

Ska ha halloween party idag. Vissa säger att halloween var i fredags/lördags men enligt kalendern är det idag men spela roll. I alla fall så skulle Julia, Olivia och Elsa komma men Olivia skulle jobba på bingo och Elsa är sjuk så nu blir det bara Julia som kommer :/
Det är ju roligare att vara fler men det blir säkert ändå kul.
Jag ska hyra nån skräckis som vi kan se och Amalia är på stan nu och köper plastspindlar som man kan ha i isbitar till bålen.
Tar säkert några bilder som jag kan lägga in på bloggen sen.


ingen header

Gjorde en ny header förut idag men sen när man la in den på bloggen blev det nån ful vit ram runt den, någon som vet hur man får bort den?
Nu har jag ingen header men ska försöka fixa en när jag vet hur man får bort ramen.

jar of hearts

Var på smådjursutställning idag och kollade. Klara ställde ut sin kanin Wilma och de kom tvåa och det är ju bra fast det var bara 4 kaniner med men ändå ;)
Sen när vi kom hem åt vi Hefeklöse, det är jättegott, en av mina favoriträtter.
Har tyvärr inga bilder från utställningen för alla djuren satt ändå i transportburar så man skulle inte sett något mycket på bilderna heller.

Höstlov!

Äntligen höstlov! :D
Har ingen aning om vad jag ska hitta på på höstlovet men på måndag kommer Elsa, Julia och kanske Olivia till mig och sover över.
Om någon annan vill hitta på nåt på höstlovet är det bara att säga till.

Just nu är det någon här som håller på och mäter i köket, vi håller på att göra om. Sen ska jag och pappa till Media Markt och kolla på typ spis och ugn eller vad det var och sen ska vi till Mc donalds och äta. Amalia är hos Hanne och sen skulle hon på nåt halloweenparty.


Tillfällig header

Gjort en ny header, inte så fin men ska göra en ny snart igen.

Someone like you

Vi var på studiebesök på nåt ställe idag. Minns inte vad det hette men det var nån tant där som pratade om komunen och sånt. Det var kanske inte världens roligaste men vi fick iaf sovmorgon :)
Nu så tråkar jag framför datorn, Amalia och pappa är på Amalias innebandyträning men jag orkade inte följa med.


1 vecka

Amalia var hos frisören idag och då pratade mamma och frisören tydligen om mitt hår som jag tonade förra veckan.
Mamma berättade för henne att jag tyckte att det blev för mörkt så frisören sa att jag skulle vänta en vecka till och använda mycket hårinpackningar och ifall jag fortfarande tyckte det var för mörkt då så skulle jag kunna få komma dit och slinga mitt hår ljusare igen. :)
Och jag vill verkligen ha ljusare hår än vad jag har nu. Men jag ska vänta i en vecka i alla fall och hoppas att det har blivit lite ljusare då.Saknar mitt gml hår men får skylla mig själv :(


Satsdelar

Hade prov i satsdelar idag, fattar inte varför man ska kunna det men.. Jag tror i alla fall att det gick ganska bra men vi får väl se :)
Efter skolan gick jag hem till mamma, Josh är hemma hos oss. Det var aslänge sen vi hade honom sist, det var typ före skolan började men jag hoppas vi har kvar han till nästa vecka då det är höstlov :)Min Joshis <3

Höst bilderBioSka snart på Bio med Julia och Jessica.
Vi ska se Johnny Engllish reborn, har inte sett någon annan av de men den är säkert bra :)


Idol

Snart blir det idol och chips :) Kul å veta.

Mitt hårJa, det var så mitt hår blev efter toningen. Jag ville att det skulle bli ljusbrunt men i stället blev det typ brunt/oranget i vissa ljus.
Vill ha tillbaka mitt gammla hår men jag får skylla mig själv.
Någon som vet hur toningen försvinner snabbare?


Imorgon är det fredag

Var som vanligt på skolan idag, vi gjorde väl inte något speciellt.
Har nyss duschat och försöker få ur toningen, eller inte helt utan bara så att det blir ljusare, jag tycker det blev lite mörkt :/ Om någon har nåt tips hur man får bort det forttare, kommentera! :)


tonat håret

Har tonat håret nu, var hos frisören i ungefär 2 timmar så det var drygt. Jag tycker det blev lite för mörkt men det blir ju ljusare för varje tvättning.
Det kanske kommer bild sen.

kort onsdag

Hade kort onsdag idag så vi slutade vi typ 12. Jag gick med Linn en bit hem och sen satte jag mig framför tv:n med datorn (a) Som ni ser har jag gjort om lite på bloggen, kommentera gärna vad ni tycker om den nya designen.

Klockan fyra ska jag till frisören och klippa mig och tona håret. Jag klippte mig för fyra veckor sen så egentligen är det ganska onödigt att klippa sig igen men när jag ändå skulle till frisören och tona mig så tyckte mamma att jag kunde klippa mig samtidigt så jag inte behöver göra det om nån månad igen.
Men jag ska i alla fall tona håret ljusbrunt, eller jag hoppas det blir ljusbrunt. För frisören visade en brun färg förra gången jag var där men sa att det skulle bli ljusare. Så jag hoppas det blir bra.
Annars får jag väl tvätta håret mycket :)
Tillbaka

Har tänkt börja blogga på den här bloggen igen. Vet att jag nyss skaffade en ny på devote.se men jag tycker att blogg.se är mycket bättre. Eller egentligen är det inte så stor skillnad på de och det är lättare att lägga i en header på devote men det är roligare på blogg.se.
Så alla som har tänkt byta från blogg.se till devote tycker jag inte ska göra det för ni kommer bara ångra det ;)

Men jag ska i alla fall försöka blogga så ofta som möjligt men då måste ni läsa bloggen också, annars är det inge kul (:RSS 2.0