Fjärde advent

Klev upp kvart i 6 imorse och packade klart det sista sen så gick flyget till Stockholm tjugo över 8, därifrån åkte vi till Köpenhamn där vi var i 3 timmar innan vi åkte vidare till Tyskland. I Köpenhamn hann vi gå runt lite och kolla de hade även en Victorias secret affär som var jättebillig så jag köpte lite saker där:)
Nu är jag i alla fall framme hos min faster i Tyskland och gör inte så mycket.


Dan före dan före doppardan

Idag har vi varit hos mormor och morfar hela dagen och ätit julmat osv. Sen när vi kom hem hade vi lilla julafton hos mamma eftersom jag, Amalia och pappa åker till Tyskland imorgon och kommer fira jul där, därför kommer det inte heller bli så bra uppdatering på bloggen för jag tar inte med min dator dit. Men det ska i alla fall bli jättekul!


Volleyboll

Vi hade volleybollturnering idag som varje år, mitt lag vann 2 av 4 matcher men gick inte vidare så vi fick sluta så det gör inte så mycket;) men det är ändå roligt med volleyboll.
Imorgon är det skolavslutning och det är även då jorden ska gå under, jag kommer nog inte kunna skriva något mer på bloggen så det här får bli mitt sista inlägg... Haha ne jag skoja men ändå fett läskig bild


Dagen

Slutade 11 idag eftersom vi inte hade någon idrott så jag, Lovisa och Julia gick till subway och åt. Efter det så gick jag och Julia på stan ett tag och kollade på julklappar, köpte två stycken men har fortfarande massa kvar och det är jul om en vecka!! Ska försöka få med mig mamma på stan någon dag i veckan för hon vet vad alla vill ha;)
Ikväll ska jag i alla fall sova hos Julia för att vi har sovmorgon till 10 i 10 imorgon och det känns inte så kul att kliva upp klockan 6 eftersom det bara går en buss härifrån... så då sover jag hos henne istället.

15 december

Imorse så gjorde jag Amalia och mamma knäck som blev jättegott! Vi gjorde både med och utan mandlar, vet faktiskt inte vilket jag tycker är godast.
Sen så var jag barnvakt åt Oliver och Cornelia i 3 timmar medan pappa och Isabell var ute och åt med deras föräldrar.

Imorgon har jag dansuppvisning nästan hela dagen så jag kommer nog inte orka blogga någonting då.


12-12-12

Ganska roligt datum idag, sista gången på, jag vet inte hur länge som det är samma siffror ↑. 
Slutade som alla onsdagar ett och har varit hemma ett tag nu men har inte gjort så mycket, ikväll ska vi i alla fall på Hampus skola och äta julfika. Har inget annat att berätta om så det får räcka med det här:)


Mobilbloggning

Hade två bokredovisningar idag + att jag och Julia spelade upp på musiken men det är ändå skönt att ha gjort allt. Nu är det bara matteprov på fredag som jag sitter och pluggar på nu.

Har ingen dans idag, vet inte varför så jag får se vad jag hittar på istället. Det är ju dansuppvisning på söndag så det skulle egentligen vara bra om vi hade dans idag men det kommer säkert ändå bli bra:)


2012-12-10

Orkade inte blogga i helgen men jag var i alla fall med Isabell och Amalia på bio i lördags och såg Breaking dawn part 2 för andra gången sen igår så var vi på en julmarknad i gammlia. Vi gjorde även fudge som blev sådär haha, blev typ mer som kola. Jag hade tänkt ta med det till skolan imorgon för vi har bokcafé imorgon men det går inte eftersom den blev så kladdig så jag bakade nyss havreflarn istället.
 
 
 

Uppdatering

Har inte skrivit något i veckan men kan berätta vad jag har gjort nu istället. I tisdags var jag med Julia  sen så hade vi våran sista dans innan dansuppvisningen, i onsdags gick jag på stan efter skolan sen var jag och klippte mig, bara topparna så det blev inte så stor skillnad. Igår tog jag ett nytt blodprov för mina järntabletter är slut och idag så var det bara vanlig skola och sen hämtade vi ut min iphone som kom idag så jag har suttit med den och försökt lista ut hur man använder den hela kvällen.
 
Har även skaffat instagram ett år efter alla nu, där heter jag evelinatheens följ mig gärna även fast jag inte har några bilder än.
 

Dag 15 - det här önskar du dig i julklapp

 
Kommer inte få så mycket julklappar i år eftersom jag ska åka till både Justin Bieber och One directions konserter men jag har ändå gjort en önskelista på några saker som jag önskar mig.
 
 

Dag 14 - en bild på din klass från skolkatalogen

Först tänkte jag att jag skulle bli tvungen att hoppa över den här dagen eftersom vi inte fått någon skolkatalog än men sen kom jag på att det är ju ändå samma bild som på skolfotot så det går ändå. Bilden är lånad av Filippa, orkar inte ta ett eget kort.

Första december

Klev upp kvart i 9 för att se julkalender imorse, haha man blir typ aldrig för gammal för den! Sen så har vi bakat lussebullar idag och tagit fram julsakerna, gjorde även en juldesign på min blogg men den passade inte riktigt enligt mig så jag ska försöka fixa en ny annars får det vara som det är nu.
Ute snöar det för fullt, det behövs för annars blir det ingen julstämmning.

Vårat väldigt vackra pepparkakshus, det är faktiskt första gången jag gör ett själv och inte av köpta bitar så då får det väl se ut som det gör.
 
 


RSS 2.0