Tell the world I'm here

 Hade svomorgon till 9 som vanligt och sen skulle lärarna ha någon kurs så vi slutade tio i 11, inte dåligt! Jag gick hem till mamma eftersom det inte går några tidiga bussar till Degernäs så nu ska jag försöka plugga för jag har 5 skolarbeten som ska vara inlämmnade/redovisade den här veckan. Så det är nog bäst att jag börjar med det nu...
 Sunday

Har inte gjort någonting idag, bara legat framför tvn hela dagen. Är förkyld men jag tror nog jag ändå kan till skolan imorgon för vi har bara två lektioner så det är inte så jobbigt.

Igår kväll åkte jag till Julia ändå för våran bil hann bli klar, där bakade vi en kaka som blev jättegod och såg på melodifestivalen. Ulrik gick ju vidare för er som missade det!
Nu har jag inget mer intressant att berätta. Bilden är från min instagram igår, ni får gärna följa mig ifall ni vill @evelinatheens


Happy!

Är himla glad för pappa bokade resan till Canada idag! Det är inte förrän i sommar vi ska åka men ändå. Längtar jättemycket, det kommer bli den 4:e gången jag är där men det är verkligen jättekul där och i år ska jag även fira min födelsedag där så då blir det ännu roligare.

Annars har jag inte gjort något speciellt idag, jag vet inte om jag ska till Julia ikväll för våran bil är på lagning så jag vet inte hur jag kommer dit men vi får se ifall det hinner bli klar. Det är även melodifestivalen ikväll och då hejar jag såklart på Ulrik Munther;)
 
 
 
Några bilder från i sommras då Ulrik var i Umeå

2013-02-21

Hade bara en helt vanlig skoldag idag med två prov och ett läxförhör. Men jag tror i alla fall det gick bra.
Efter skolan gick jag till Ica och köpte naturgodis att ta med imorgon då vi har friluftsdag. Vi ska gå 5km till någon konstig stuga, vilket kommer ta minst en timme och sen ska vi steka pytt i panna och åka hem. Haha, kul friluftsdag...

Men nu ska jag fortsätta se pretty little liars, hejdå!


Kortonsdag

Som rubriken säger så hade vi kortonsdag idag, slutade vid 12 så jag och Julia åkte in till stan och åt på subway. Det var jättelänge sen jag åt där så det var gott.
Efter det tog vi bussen till iksu och tränade. Först sprang vi 5km och jag klarade det för första gången under 30min sedan körde vi olika styrkeövningar ett tag. När jag kom hem har jag bara pluggat till ett prov som jag har imorgon och nu sitter jag och ser på tv.


Studiedag

Det är studiedag idag så vi är lediga men jag vär ändå tvungen att kliva upp tidigt för jag skulle till vårdcentralen och vaccinera mig mot livmoderhalscancer. När vi kom dit märkte mamma att hon hade kollar på fel tid så jag skulle egentligen dit nästa månad den 18:e men jag fick ändå vaccinera mig idag haha. Alla har skrämt mig och sagt att den gör jätteont men jag tycker den kändes som en vanlig spruta.
Efter det följde jag med mamma på iksu när hon skulle jobba och tränade. Sprang först 5km som vanligt, eftersom jag och  tjejerna i klassen ska vara med i vårruset, sen körde jag styrka i en halvtimme.
 

16 februari

Ska försöka komma igång med bloggningen igen, får väl se hur det går med det.
Idag var jag i alla fall på stan med Lisa, jag köpte ingenting men det var ändå roligt. Vi åt tacotallrik på waynes och sen när jag kom hem har jag inte gjort något speciellt men om en timme blir det att se melodifestivalen. Vi får väl se om jag bloggar något imorgon eller inte haha.

Bilden snodde jag från Lisas blogg, jag hoppas att det var okej:)

 


Roliga frågor

Hittade några roliga frågor på Elsas blogg som jag tänkte att jag kunde svara på bara för att jag inte har någonting annat att svara på. Och det här betyder inte att jag tänker börja blogga igen, utan bara att jag har vääldigt tråkigt!
 
1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det där? "Abend war. Dann aber klatschte Grossmutter endlich in die Hände" - Haha, ni får aldrig veta vad det betydde (ifall ni inte är väldigt nyfikna och använder google translate.)
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan - vad rör du vid? Tv-bordet
3.Vad var det senaste du såg på TV?Bra fråga, har faktiskt ingen aning
4. Utan att se efter - Gissa vad klockan är: 16:38, hade 1 minut fel....
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? Väntar på att pappa ska komma hem så att vi kan äta, håller på att svält ihjäl.
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då? ungefär 30min sen då jag gick hem från busshållplatsen
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? Min dator
8. Vad har du på dig?  Svart stickad tröja, blåa jeans och svarta sockar
9. Drömde du något inatt? - I så fall, vad? Minns inte
10. När skrattade du senast?Idag någon gång
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? Tapeter (a) Nej men det är en massa saker, tavlor, lampor, någon kostig vimpel och en sak man släcker ljus med. Nu låter våran vägg jättekonstig men, haha.
12. Har du sett något konstigt på sistone? Ja, vimpeln som hänger på väggen. Har faktiskt aldrig tänkt på den förut.
13. Vad tycker du om den här utmaningen? Bra tidsfördrift
14. Vilken var den senaste film du såg? Hungerspelen för tredje gången bara för att den är så bra! upd. Jag kom på att vi såg en annan film på NO:n
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? En utlandssemester skulle nog vara det första.
16. Tycker du om att dansa? J-A
17. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? Tycker Melvin och Rebecka är jättegulligt och sen tycker jag att Estonia låter som ett fint namn men jag tror knappast att man kan döpa sitt barn till Estland haha;)
18. Skulle du kunna tänka dig att bo utomlands? Ja men jag skulle nog ändå sakna Sverige tror jag.
 
 


RSS 2.0