Nytt

Var på stan med mamma och Amalia idag, hade egentligen planerat att köpa en massa kläder som jag hade sett på olika hemsidor men sen så såg de antingen inte ut som på bilderna eller så fanns de inte i rätt storlek, typiskt haha... Men köpte i alla fall en klocka och ett par nya gardiner på bilderna nedan ↓ Sen när vi skulle hem så var det någon som hade stulit min cykel... Utan cykel kan man typ inte ta sig någonstans + att den nästan var helt ny. Får i alla fall hoppas att vi får lite pengar från försäkringen.

Tänkte att jag kunde visa vad jag köpt/fått när jag var i Canada i samma inlägg som det här, de andra bilderna därifrån kommer antingen imorgon eller på fredag! Vet inte om jag kommer hinna med det imorgon för ska äta sushi med girlsen på kvällen (även fast jag inte gillar det haha)

Ur&Penn
Gardiner: Hemtex
Sängkläder: Ikea
 
Victoria's secret (Canada)
Pink by Victoria's secret (Canada)
 
Victoria's secret (Stockholm)
Juicy Couture (Canada)
Juicy Couture (Canada)
 Juicy Couture (Canada)
 

Back on track

Har saknat att blogga så ska försöka börja med det igen, vi får väl se hur det går med det;) Är i alla fall hemma igen från Canada, har haft det bäst och hade gärna stannat längre men det är ändå skönt att vara hemma. Kommer ett inlägg med bilder därifrån senare.
Kom hem i förrgår och dagarna som jag varit hemma har spenderats på stranden med kompisar, var även på restaurang med Linn, Julia och Lovisa igår kväll. Blev lite krångel när vi skulle betala men gott var det i alla fall, sedan var vi bara hemma hos Lovisa och myste.

 


RSS 2.0