Mot Tyskland

Håller just nu på att packa för vi åker till Tyskland senare idag för att fira jul där. Vi hade därför lillajulafton hos mamma igår, känns som julen redan varit nu haha. Fick i alla fall en massa fint!
Längtar ändå till Tyskland då det är mer speciellt och får träffa alla släktningar som jag inte ser så ofta annars. Stannar dock inte lika länge som annars då jag gärna vill vara hemma på nyår. Vet inte hur bra uppdatering det kommer bli på bloggen under tiden men ska försöka hinna med något inlägg i alla fall.

 

Jullov

Vaknade imorse och hade så ont i halsen att jag inte ens kunde äta men jag är glad ändå för det äntligen är lov!!! Åt istället lunch med Elina och Frida på Mat & Prat, mycket trevligt, sedan gick jag runt en halvtimme på stan innan min buss gick. Börjar faktiskt få lite julkänslor nu när det äntligen kommer lite snö med! Dock spelar det inte så stor roll för mig nu eftersom jag åker på söndag men ändå mysigt. 
Ikväll blir det traditionell glöggkväll med våra nya och gamla grannar, bra start på lovet!

Orkar aldrig ta några fina bilder längre haha...

New Years Dress

Lite gladare sedan förra inlägget jag skrev haha. Min mobil funkar, all kärlek till den!!♥♥♥ Sen kom min nyårsklänning igår, beställde en annan än den jag visat på bloggen förut, gillade den inte så jag beställde en annan som jag inte heller tyckte om men äntligen! Tredje gången gillt om man säger så + att jag sålde den förra för mer än dubbelt så mycket som jag köpte den för. Att jag nu har gjort klart alla prov innan jullovet är ett extra + i kanten, hur matteprovet gick är dock en annan sak.. man kan ju alltid hoppas på det bästa! Dagens höjdpunkt var nog ändå jullunchen på skolan, lite överdrivet kanske men gott var det!

Om en timme ungefär blir det ph-finalen och sedan bara sova, känns hur skönt som helst att inte ha något plugg alls! 

En halvdålig bild på klänningen jag ska ha, inte så jättespeciell. (såklart ska jag ha skor också haha) vågar vägra klackar, mest för att jag inte kan gå i dem men...


Sämst dag

Denna dag skulle kunna klassas som top 3 sämsta dagar i år.
Först och främst vaknar jag och hör hur det är storm ute, inte direkt julväder om jag säger det så. Från mamma får jag skjuts av Gunnar vilket jag är glad över tills jag kommer till skolan och märker att jag inte har med min mobil. Går ut igen och ser den ligga i en vattenpöl och redan där är min dag förstörd. Och för att toppa det hela har jag haft ett tryck på huvudet hela dagen och varit yr mer eller mindre hela tiden. Så nej, det här är inte min favoritdag. Nu ska jag sluta klaga och istället gå vidare till plugget som om det skulle kunna göra det hela bättre.
Får i alla fall hålla tummarna på att min mobil fungerar ändå, har inte vågat starta den än.. 
 

Northern lights

Tror jag gått upp 10kg denna helg. Igår var jag, Moa, Anja och Lovisa hemma hos Julia och bakade massa julgodis av sammanlagt 1,2kg choklad, haha... Sov över där till idag och det var tänkt att vi skulle på julmarknad på forslunda då Lisa stod och sålde men så blev det inte, stannade hemma istället och gjorde ingenting speciellt. På kvällen gick jag in till stan med Julia, Moa, Anja, Axel och Fille för att se avslutningen av Umeå 2014, kan säga att den var bättre än invigningen åtminstone!
Bjuder på två suddiga bilder därifrån. 
 
 

Never to late for latte

Har inte hänt så mycket speciellt de senaste dagarna så har inte riktigt något att skriva om heller.
Borde egentligen plugga satsdelar men funderar på att göra mig en kaffe latte istället och se på pretty little liars, har nämligen för mig att det nya avsnittet har kommit ut. Inte helt taggad på det där med satsdelar heller, vill bara ha jullov! Men inte länge kvar, julafton om två veckor så det är bara att kämpa på! 

 

Wish list

Nicholaus idag i Tyskland så såklart firas det även här! Nästan bättre än julafton haha. Nej, kanske inte men nära.
Var tänkt att jag skulle på spinning imorse men så blev det inte, har lite ont i halsen och sen så är inte min mage på topp så stannade hemma istället. Ska kanske på julmarkad senare idag och sen skulle jag behöva köpa de sista julklapparna också. Ikväll blir det nog att vara med några härliga personer men ingenting är helt säkert så får väl se vad som händer. Igår var jag i alla fall med Lovisa, Julia och Linn hemma hos Lovisa och hade det trevligt som vanligt.
 
 Har gjort en egen liten önskelista dock är detta långt ifrån allt jag vill ha haha, kommer alltid på nya saker.
 

Onsdag

Fick veta idag på psykologin att vi hade prov, så blev lite överraskad om vi säger det så. Trodde inte vi skulle ha det förrän imorgon men känns som det gick rätt okej ändå. Kan säga att det var tur att jag läste igenom anteckningarna igår.
Efter skolan idag gick jag hem till Anja och var där ett tag. Vet inte varför men jag har börjat tycka det är lite småmysigt att gå hem från skolan, speciellt då det börjar bli mörkt haha. Hos Anja drack vi i alla fall kaffelatte och åt kladdkaka medan vi pluggade lite på spanskan till imorgon. Hann inte vara där så länge eftersom jag skulle till pappa så ska ta och fortsätta plugga nu. Hade tänkt vara lite mer förberedd denna gång haha!

 

Svar på kommentar

Såg nu när jag gick in på bloggen att jag hade fått en kommentar för tre dagar sedan som jag hade tänkt svara på. Lite svårt att beskriva hur min drömkille ska se ut eftersom personligheten också spelar stor roll och det finns ju massa olika utseenden men ett fint leende och fina ögon skadar inte haha.
Sen till andra frågan så vet jag inte exakt men skulle gissa på 168-170, något sådant.
Alltid kul med frågor, om det är något ni vill veta är det bara att fråga!RSS 2.0